Wat Zijn de Symptomen van COVID?

Beveiliging

De symptomen van COVID-19 kan 2 weken tot 14 dagen plaatsvinden na contact met het virus. Degenen met deze symptomen heeft mogelijk COVID-19; koorts, rillingen of zwakte. Kortademigheid. Spier- of gewrichtspijn. Plotselinge, ernstige hoofdpijn.

Kortademigheid is een normaal verschijnsel. Maar sommige mensen ervaren bij plotselinge, hevige hoofdpijn. Als dit wordt het geval is, is het raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals: het dragen van handschoenen, het gebruik van maskers, het schoonmaken van vervuilde lucht met een HEPA-filter.

COVID 19 lichaam

De symptomen zijn niet beperkt tot slechts een deel van het lichaam. De bovenste of onderste ledematen kunnen dezelfde symptomen. Echter, als uw symptomen zijn spierzwakte of pijn, dan COVID-19 zou de reden voor zijn.

Echter, sommige mensen met een zwak immuunsysteem nog steeds ervaart dezelfde symptomen. Het is dus raadzaam om een ​​huisarts of arts te bezoeken. Het is ook raadzaam om persoonlijke beschermingsmiddelen die kunnen helpen om het risico op het krijgen blootgesteld aan het virus in de eerste plaats te verminderen gebruiken.

Het virus heeft het potentieel om ons immuunsysteem verzwakken. Dit kan toestaan ​​dat het gemakkelijk kan worden geïnfecteerd door andere virussen. Zodra een persoon wordt geïnfecteerd met COVID-19, de kans is zeer groot dat hij het zal doorgeven aan anderen. Als gevolg hiervan zal hun immuunsysteem zwakker, en ze kunnen meer gevoelig voor de COVID virus zelf springende.

Het immuunsysteem is zeer belangrijk

Het immuunsysteem is zeer belangrijk voor ons om te vechten tegen ziekten. Het immuunsysteem moet sterk genoeg zijn om te vechten tegen ziekte. Echter, als ons immuunsysteem zwak is, worden we kwetsbaar voor andere ziekten, zoals dit. En dan krijgen we ziek.

Een van de gemeenschappelijke manieren waarop mensen ziek worden is door middel van direct contact met het virus. Als je in contact met iemand die is blootgesteld aan dit virus te komen, is het belangrijk om getest te worden. Daarnaast zijn er andere manieren waarop u kunt worden blootgesteld. het zoals; in aanraking komt met een object dat dit virus bevat of in aanraking komt met een object dat is besmet met het virus, zoals een naald.

Andere dan deze, zijn er een aantal andere manieren die je ziek kunt krijgen. van COVID-19; zoals: bloedtransfusies, chirurgie of zwanger zijn. Dit virus verspreidt zich gemakkelijk via bloed. Als een zwangere vrouw in contact komt met dit virus, is het mogelijk voor haar om door te geven aan haar baby. In de tussentijd kan haar baby ziek worden, zelfs als ze niet zwanger is.

Echter, de meeste mensen zijn zich niet bewust van dit virus. Dit is omdat het alleen bekend is om kinderen te beïnvloeden. Echter, sommige mensen die besmet zijn, zelfs als ze geen kinderen om het doorgeven aan. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer je ziek met dit virus, is het niet alleen kinderen, maar ook volwassenen beïnvloeden, ook.

Mensen die ziek zijn

Mensen die ziek zijn als gevolg van te worden bij dit virus moeten ervoor zorgen dat hun immuunsysteem sterk genoeg is om te vechten tegen dit virus. Ze moeten ervoor zorgen dat ze eten een gezond dieet en dat zij alle hun vitaminen en voedingsstoffen.

Dit is zo dat hun immuunsysteem is in staat om te vechten tegen COVID-19 en houd het andere mensen kan infecteren. Ze moeten ook om ervoor te zorgen dat ze wegblijven van mensen die besmet zijn met dit virus, want als ze in contact komen met het, het virus konden hun organen en in te voeren.

Een zwak immuunsysteem kan ook leiden tot complicaties zoals: diabetes en kanker. Hoe eerder men hoe eerder de diagnose ze kunnen krijgen behandeld en kunnen zij in staat om sneller te herstellen.

Symptomen van COVID-19 zijn onder meer: ​​koorts, braken, diarree en buikpijn. Als u denkt dat u last heeft van dit virus, moet je laten testen. Als je de diagnose, is het belangrijk dat u zo veel als je kunt over het virus en de voorwaarde dat u in te leren.

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized