Wat U Moet Weten Over het Virus bij Kinderen in Massachusetts

Bedrijf

Een dodelijke ziekte die verspreid is over de hele wereld uit landen met een slechte medische zorg, en is nu van invloed zijn inwoners van de Verenigde Staten, zijn een angstaanjagende en alarmerende bedreiging. Hoewel er een aantal berichten over COVID-19 zijn geweest, is weinig bekend over deze potentieel dodelijke virus. Hier zijn de feiten over dit virus.

Ten minste 99 mensen in Massachusetts overleden als gevolg van de COVID-19 uitbraak. Ook zijn ten minste tien mensen in New Hampshire, Vermont, Connecticut, Rhode Island, Pennsylvania, Wisconsin, Maryland, Ohio, en Washington worden besmet.

Virus verspreidt

Het virus werd voor het eerst ontdekt in het Verenigd Koninkrijk, maar het werkte niet wijdverspreid tot het jaar 2020 toen een fatale uitbraak vond plaats in New England, die verspreid over Massachusetts. Een jaar na het Massachusetts uitbraak, verscheen het virus in Albany, Georgia en in meer dan 100 andere mensen die een begrafenis bezocht daar.

Het duurde niet lang voordat het virus over Massachusetts gereisd. In 2020 was het zo ver als Texas bereikt.

Er is geen behandeling voor deze ziekte, die wordt veroorzaakt door een stam van het virus genaamd vesiculaire stomatitis virus, of VSTV voor kort. De ziekte is dodelijk en kan leiden tot ernstige complicaties, zoals schade aan de hersenen, gehoorverlies, verlamming, en interne bloeden veroorzaken.

Gezondheidszorg

Staat gezondheid ambtenaren en lokale instanties in de gezondheidszorg hebben geprobeerd om al die getroffen zijn door het virus contact. Helaas hebben ze moeite contact met al die getroffen had. Met ingang van vandaag, de staat kent slechts ongeveer honderd mensen die zijn getroffen door het virus.

Een persoon die COVID-19 heeft gecontracteerd in Massachusetts moet medische behandeling zo snel mogelijk. Hoe langer het virus blijft in het lichaam, hoe moeilijker het is om te behandelen. In de tussentijd kunnen mensen voorkomen dat hun symptomen erger door zich bewust van wat ze doen, thuis te blijven, het vermijden van direct contact met iedereen die kan worden blootgesteld, en na een passende infectie protocol.

Ambtenaren van de gezondheid adviseren mensen om te raken dieren en ontroerende objecten die ze in contact komen met te vermijden. Als ze worden blootgesteld, is het belangrijk om de wond of de plaats waar een goede schone kleding en jassen te isoleren. en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen en maskers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Massachusetts Department of Health and Human Services.

Zorgverleners

Mensen die waarschijnlijk direct contact met het virus, zoals werknemers in de gezondheidszorg, moet een veiligheidsbril en handschoenen te dragen. Zij moeten ook maskers dragen als de ziekte zich heeft verspreid naar hun gezicht of luchtwegen. Ze moeten ook al hun kleding grondig wassen met bleekmiddel, evenals al hun handdoeken en jassen. Alle mensen die zijn blootgesteld dient onmiddellijk een temperatuur test om te zien hoe ze zich voelen.

Massachusetts gezondheid ambtenaren werken samen met de CDC, de staat en stadsambtenaren, en andere zorgverleners aan de behoeften van het publiek te pakken. Zij hebben een informatie en educatie portal geopend, tot het beantwoorden van vragen over COVID-19 en andere uitbraken. Zij bieden ook contacten met meer informatie over de ziekte en hun opties voor de behandeling en zorg.

Centers for Disease Control and Prevention

Het virus is een van de belangrijkste oorzaken van ziekte en sterfte onder kinderen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Want het is zo besmettelijk, iedereen moet wonen in het huis contact met een individu of een lid van het huishouden die mogelijk besmet te vermijden.

De symptomen van deze ziekte zijn koorts, hoesten, diarree en braken. Kinderen kunnen ook gevoelig voor koorts, toevallen en bloed in de urine. Iedereen met ernstige symptomen, zoals hart- of longproblemen, moet onmiddellijk een arts raadplegen.

Sommige mensen kunnen niet eens weten dat ze besmet zijn omdat ze geen symptomen hebben of hebben geen uiterlijke tekenen vertonen. Ze moeten echter nog steeds medische hulp te zoeken, omdat ze kunnen worden met het risico op complicaties. Als u denkt dat u de ziekte, is het belangrijk om contact met uw arts te laten tes

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized