Orkaan Ike – de Orkaan Ike en het Weer

coba-mayan_SN3TQ6D8LP

Toen ik in de prachtige stad van Corona, Mexico woonde, we hebben genoten van de vele evenementen die werden geannuleerd of veranderd als gevolg van de orkaan Ike. Echter, toen ik terug naar de Verenigde Staten verhuisde, het weinige dat ik kon doen met mijn beschadigde geest was om te proberen erachter te komen waarom dingen werden geannuleerd of veranderd worden. Soms was het alleen maar omdat het weer was niet goed, de andere keer was het een teken van iets groters, zoals een nieuwe en verbeterde bedrijf.

Maar het was niet totdat ik hoorde over Hurricane Iguasa dat ik besefte wat er was gebeurd met mijn favoriete oude plek. Het was een gekke zet, maar een die een doel gediend. Met het oog op mensen helpen en naar onze stad weer in elkaar te zetten, de regering veranderde veel van de evenementen die voor het gehele jaar.

Het eerste wat ze deden was annuleer de stierenrennen evenement, dat was gepland om te worden gehouden in augustus van 2020. Zij hebben ook de orkaan festival, evenals het basketbaltoernooi, the Dog Show, de Sunrise Express Bus Tour geannuleerd en de dierentuin. Daarnaast hebben ze geannuleerd, zelfs niet de Assepoester Festival en vervangen door meer permanente activiteiten.

Ik heb altijd genoten van Corona en ik ben niet iemand die het goed doet met verandering. Ik heb gelukkig genoeg geweest om te leven in een flink aantal plaatsen waar het weer is nooit een probleem, dus het feit dat het slecht vandaag stoorde me niet in het minst. Dus ik verwachtte dit soort van annulering, maar ik had niet verwacht dat het zo.

In aanvulling op het annuleren van alle gebeurtenissen, verandert het weer leek te gebeuren in secties. Sommigen waren high-profile, zoals de stierenrennen en Iguasa Festival. Anderen werden bijna volledig weggevaagd. Dat is toen ik me dat realiseerde, in termen van grote weersveranderingen, kan Corona zo goed een orkaan vernoemd.

CORONA

Bijvoorbeeld, de orkaan Iglesia aan land in het zuiden van Corona, maar aangezien er was niet veel van een orkaan horloge of waarschuwingssysteem in de plaats, was er geen enkel gevaar van overstromingen of andere schade. Het was slechts een paar dagen voordat mensen begonnen te merken dat het beursterrein plotseling was veranderd in een plaats delict. Ze hadden leeggemaakt en gesloopt, zodat de politie maakte de bizarre beslissing om het een plaats delict te maken.

Het enige ding dat Corona veilig bewaard tijdens al deze weersveranderingen was het antwoord van de gemeenschap. Onze stad rally rond op onderdak voor iedereen te bieden tijdens de storm, en onze buren hielpen elkaar en zochten naar mensen die hun huis verloren had. Er waren letterlijk honderden mensen in Corona, die werden getroffen door de orkaan.

Om duidelijk te maken, is er geen twijfel over bestaan ​​dat de orkaan Iglesia en de stormen die volgden deed schade aan Corona, Mexico. Velen van ons zullen zich herinneren dat ik op alle vanwege de manier waarop het niet aan ons snel genoeg. Het deed oorzaak miljoenen dollars aan schade, en terwijl dat was genoeg om veel gemeenschappen in de Verenigde Staten van wordt beïnvloed te houden, het was een van de slechtste weersomstandigheden van alle tijden.

We moeten in gedachten te houden dat de mensen van Corona, Mexico overleefde de orkaan Ike en het weer verandert zonder een enkel verlies van het leven. Dus als je de wens om veilig te blijven in de Verenigde Staten of ergens anders, raden wij u overwegen om een ​​reis naar Corona deze zomer. U zult zien dat het mogelijk is om uit een evenement hier in de gemeenschap te trekken, zonder de angst voor overstromingen en vernietiging.

Als u wilt dat de grotere evenementen, of het weer verandert bij te wonen, zult u in staat om dit te doen zonder al te veel angst. Terwijl de activiteit in de gemeenschap is enigszins beperkt, heeft de stad aanzienlijke investeringen in overstromingen en storm-proofing en andere verbeteringen van de veiligheid ontvangen. Deze inspanningen zijn ontworpen om Corona veilig en droog voor zowel mensen en dieren te houden.

Als je niet naar Corona onlangs zijn geweest, hopen wij dat u deze zomer terug zal komen en genieten van het weer verandert. Natuurlijk zal de grote evenementen terug te zijn, maar de rest van het jaar is leuk en plezierig. zonder de potentiële gevaren die lijken te worden geassocieerd met zulke grote weersomstandigheden.

Dus vergeet niet om uw gezin deze zomer naar Corona, of u van plan bent een dagje op het beursterrein of het bijwonen van een van de vele leuke zomer evenementen en concerten. Ondanks het weer verandert, hopen wij dat u nog steeds in staat zal zijn om wat tijd door te brengen en te doen wat leuke dingen met uw gezin. Want, zoals ze zeggen, “waar er leven is, is er hoop.”

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized