Museumbeveiliging – wat u moet weten

De museumbeveiliging voor het museum lijkt sterk op de museumbeveiliging in het museum zelf. Een museum heeft een van de beste collecties beeldende kunst ter wereld en ook een collectie oudheden, die het zo bijzonder maken. Als u een galerie toont in uw huis, museum of een andere plaats waar kunst te zien is, kunt u er zeker van zijn dat er bij elke ingang van uw huis een bewaker is die verantwoordelijk is voor het controleren van alle bezoekers die het gebouw binnenkomen en verlaten. In dit artikel bespreken we de basisprincipes van beveiliging van een museum en wat ze kunnen doen om bezoekers veilig te houden wanneer ze je huis bezoeken.

Museumbeveiliging is iets anders dan objectbeveiliging. Wat houdt dit precies in? Als we kijken naar de museumbeveiliging voor objecten, dan heeft de Museum Security Company een bepaald systeem en beleid dat bepaalt hoe bezoekers kunnen worden gescreend en toegelaten tot het gebouw. Ze zullen controleren of de identificatie geldig is, ze zullen controleren of de bezoeker niet in overtreding is en ze zullen ook de tassen van de bezoeker controleren. Op elk moment tijdens het proces, als de bezoeker niet wordt toegelaten, zal hij een bewaker bellen en hem vertellen de bezoeker niet binnen te laten. Dit zijn niet dezelfde processen die bij objectbeveiliging in het museum plaatsvinden. Museumbeveiliging stelt bezoekers niet alleen in staat het museum binnen te komen, maar ook wanneer ze klaar zijn met wat ze aan het doen waren.

Er zijn veel soorten musea waar objectbeveiliging anders is dan museumbeveiliging voor objecten. Als het object dat u tentoonstelt een antiek stuk is, is het heel gemakkelijk om het publiek het item te laten aanraken en kunnen ze het gebouw pas binnen als de museumbeveiligingsmaatschappij toegang verleent. Als u bijvoorbeeld een antiek stuk op een rommelmarkt verkoopt, moet u iemand het voorwerp een paar dagen laten behandelen voordat u het van de standaard haalt. Als je iemand een stuk cadeau zou willen doen, moet je diegene het item een ​​bepaalde tijd laten behandelen voordat je het meeneemt. Hoewel je misschien alles in de doos kunt bewaren en de doos niet te lang onbeheerd kunt laten, zou het erg moeilijk zijn om zoiets zeldzaams als een antiek stuk te geven aan iemand die niet in het museum kan komen.

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized