Museumbeveiliging 101

De term objectbeveiliging kan meerdere toepassingen hebben. Het kan verwijzen naar verschillende aspecten van museumbeveiliging, industriële beveiliging, gebouwbeveiliging en woningbeveiliging. Het kan ook wetshandhaving, volksgezondheid en veiligheid en milieubescherming omvatten. Dit artikel richt zich op musea in relatie tot objectbeveiliging en is ontworpen rond het concept dat musea een plek zijn waar mensen interactie hebben en waar interactie met de omgeving waarschijnlijk zal plaatsvinden.

Musea zijn plaatsen waar mensen de wereld in zijn volledige context gaan ervaren, maar museumbeveiliging kan verschillen afhankelijk van het type museum. Het National Museum of African American History and Culture herbergt de grootste collectie Afrikaanse kunst in de Verenigde Staten. Het is een plek waar mensen die op bezoek komen vaak komen om de wereld te bekijken en cultuur te ervaren. Als zodanig is de beveiliging in het museum erg hoog. De beveiligingsmaatregelen die in het museumbeveiligingsplan zijn opgenomen, zijn vergelijkbaar met die in andere musea.

Een onderdeel van het museumveiligheidsplan houdt in dat het terrein vrij moet blijven van grote objecten die door een potentiële dief kunnen worden gebruikt. Dit omvat met name een poort die van buitenaf is vergrendeld en waarvoor een sleutel nodig is om te openen. Naast het buiten het museum houden van bezoekers, mogen poorten niet van glas zijn en mogen er geen zichtbare schroeven of draden zijn. Eventuele metalen delen van de poort moeten worden bedekt met niet-reflecterende verf of plastic, zodat bezoekers ze niet kunnen identificeren. Museumbeveiligingsexperts raden ook aan om alarmen te gebruiken om bezoekers te waarschuwen dat een indringer het museum is binnengekomen. Beveiligingsalarmen werken zowel binnen als buiten het museum goed. Er moet ook worden opgemerkt dat museumbeveiligingsexperts aanbevelen dat bezoekers nooit de poorten van een gesloten museum openen.

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized