Hoe Krijg ik een COPD-Test?

architecture-building_7TL4B4UCI3

Mensen met COPD (Cougivirrhagic enterale CoVid) moet een routine bloedonderzoek bekend als de coVid-19 te hebben. De resultaten van deze bloedtest zal uitwijzen of de patiënt COVID-19 en als ze medische hulp te zoeken. Mensen met COPD kunnen last hebben van matige tot ernstige ziekte van de luchtwegen als gevolg van COPD. Mensen met symptomen of combinaties van de symptomen kan hebben COPD: Kortademigheid, koorts, rillingen, of pijn op de borst. Als deze symptomen duren langer dan vier dagen, is het belangrijk om uw arts te zien.

Er is momenteel geen remedie voor COPD, maar er zijn behandelingen om de hulp van de kwaliteit van leven van mensen met deze aandoening te verbeteren. Er zijn medicijnen die u dat kunt nemen kunnen symptomen bij patiënten die lijden aan COPD, zoals Albuterol, Advair, Levalbuterol en Zulvertec verminderen. Er zijn ook inhalers die kunnen worden gebruikt bij patiënten die gevoelig zijn voor astma. Inhalatiecorticosteroïden kunnen worden gebruikt voor de behandeling van COPD.

Triggeren afleveringen van COPD

Een manier om te voorkomen COPD is om te triggeren afleveringen van COPD te voorkomen door het doen van regelmatige lichaamsbeweging. Je moet een record van wanneer je beweegt en hoe lang de trainingssessie voor te houden. Lichaamsbeweging is een van de beste manieren om het verminderen van uw risico op het ontwikkelen van COPD. De beste manier om gewicht te verliezen en handhaven van een gezond gewicht is om te oefenen. Om uw conditie te verhogen, proberen om een ​​activiteit club aan te sluiten en deel te nemen aan fysieke activiteit. Door deel te nemen in een soort van aërobe oefening drie keer per week is een geweldige manier om fit te blijven en te voorkomen dat COPD uit steeds een factor.

Een aantal van de supplementen zijn verkrijgbaar om de behandeling van symptomen geassocieerd met COPD. Als u een COPD-patiënt en zijn niet een positief resultaat van een oefening-test gehad, moet u met uw arts over het nemen van een aantal van deze supplementen te spreken. Er zijn ook een aantal natuurlijke producten die beschikbaar over de toonbank voor patiënten met COPD zijn. Deze omvatten kruiden-supplementen, homeopathie en natuurlijke medicijnen die zijn afgeleid van planten. Er is geen garantie dat de toeslag zal werken voor elke patiënt.

Als u zijn gediagnosticeerd met COVID, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u in staat om een ​​kopie van de coVid-19-test te verkrijgen, zodat u kunt controleren als je het hebt zijn. Als u zich ongemakkelijk voelt, kunt u contact opnemen met de coVid-19 testcentrum. om een ​​test kit aan te vragen. Deze kit moet een lancet en een aantal teststroken. U moet deze kit te gebruiken voor een aantal weken om nauwkeurige resultaten te krijgen.

Als u of iemand die je kent COPD heeft, moet u met uw arts te raadplegen voor medisch advies over de behandeling van de symptomen en het nemen van stappen om uw algehele gezondheid te verbeteren. Praten met uw arts over uw symptomen is een goede manier om te leren over de ziekte. Het is belangrijk dat u zich bewust van uw opties in het omgaan met uw conditie zijn. Praat met uw arts over het gebruik van natuurlijke supplementen die u kunnen helpen terug te vechten tegen COPD.

Pagina's

Berichten

Beursbeveiliging

beveiliging feest

concert beveiliging

Evenementenbeveiliging

Festivalbeveiliging

Objectbeveiliging

Uncategorized