Het Voorkomen Van Griep Bij Oudere Mensen

Medicijnen

De nieuwe stam van griep is populair geworden onder de oudere bevolking in de afgelopen paar weken en zal naar verwachting blijven doen naarmate meer mensen ouder worden en sterven aan griep. De COVID-19 virus verspreidt zich snel tussen mensen die dezelfde symptomen als die met de COVID-17 griep. Dit virus is het resultaat van een stam van het virus dat werd gebruikt als een vaccin, maar het is gemuteerd in zijn vermogen om te verzenden via de luchtwegen.

COVID-19

Het is belangrijk voor alle senioren om over de nieuwste griep informatie te bewaren en te blijven op de hoogte van wat ze moeten doen als ze ziek worden met COVID-17 of een ander griepvirus. Als u vermoedt dat u een ziekte die vergelijkbaar is met de COVID-19 stam, moet u uw arts te raadplegen voor een bevestigde diagnose.

Ouderen kunnen de griep overal te vangen. Hun lichaam is nog steeds werken en hun immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om hen nogmaals geïnfecteerd te raken. De COVID virus spreads vaakst door druppeltjes slijm of uitgescheiden door de neus of keel wanneer een besmet persoon niest of hoest, dus het is erg belangrijk dat je de praktijk goede respiratoire etiquette (zoals hoesten in een gerimpelde elleboog), zelfs nadat ze gevaccineerd . Echter, op dit moment zijn er geen speciale vaccins of behandelingen beschikbaar voor COVID-19.

Griep informatie

Griep vaccinatie is ook niet nodig voor senioren. Maar het is best bekend met griep informatie, vooral omdat de oudere bevolking is een groep die is steeds meer in de Verenigde Staten elk jaar.

Er zijn een aantal seizoensgebonden griep vaccins beschikbaar die tijdens het griepseizoen kan worden gegeven aan een betere kans op het krijgen van een effectieve schot te verzekeren. Bijvoorbeeld, er is een injecteerbaar neusspray vaccin voor de gewone verkoudheid. Het is een relatief veilig product dat goed werkt bij gebruik in combinatie met een seizoensgebonden griepvaccin. Echter, als je ouder bent of bepaalde medische aandoeningen of hygiënische omstandigheden, moet u bespreken met uw arts de juiste dosis en de frequentie van uw injecties.

Voor meer informatie over dit virus, kunt u zoeken op het internet of bezoek uw plaatselijke bibliotheek voor artikelen en boeken over hoe de verschillende typen van dit virus en de verschillende manieren waarop u kunt uzelf en uw gezin te beschermen. van. Praat ook met uw arts over alle andere voorwaarden of medicijnen die u kan ertoe leiden dat u meer kwetsbaar voor deze infectie te worden.

Handen wassen en hygiëne

Als een oudere persoon, zijn er enkele dingen die je kunt doen om te voorkomen dat COVID-19 zich via de luchtwegen. Zorg ervoor dat u altijd volgen de juiste handen wassen en hygiëne gewoonten, maar ook ervoor zorgen dat u drogen en reinigen van al uw handen grondig na het in contact komen met iedereen die de griep heeft.

Vergeet niet dat griep is besmettelijk, zodat ouderen voorzorgsmaatregelen moeten gebruiken om te voorkomen dat het passeren van dit virus op mensen om hen heen. Door dit te doen, zullen ze in staat om hun risico op deze ziekte vangen verminderen.

Openbare plaatsen

Oudere mensen kunnen voorkomen dat ziek worden door het vermijden van drukke plaatsen en openbare plaatsen. Als u in het ziekenhuis, handschoenen dragen waar mogelijk en ontsmet uw handen regelmatig. En probeer handen aanraken van anderen te vermijden, vooral die met de griep.

Zorg ervoor dat u op de hoogte van waar uw hoest griep kwam uit voordat je hoofd naar het ziekenhuis zijn. Ook wanneer het hebben van griepverschijnselen, altijd contact op met uw arts en zorgverleners meteen. Wacht niet langer naar het ziekenhuis totdat u slechter gevoel zijn.

COVID-19

Zorg ervoor dat u op de hoogte van wat de symptomen van de ziekte zijn, zijn, met inbegrip van het begin van koorts, koude rillingen, keelpijn en pijn op de borst of een hoofdpijn. Zorg er ook voor dat u goed gehydrateerd en eet veel vocht en te voorkomen dat te veel eten om te voorkomen dat complicaties van uitdroging.

Degenen die laten vaccineren tegen COVID-19 opnieuw moeten laten vaccineren twee weken voor de verwachte komst van de volgende griepseizoen. Dit is de beste manier om te voorkomen dat het virus te vangen. Wees ervan bewust dat COVID gemakkelijk verspreiden naar andere mensen, dus altijd voorzorgsmaatregelen te nemen.

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized