Event Security Prijs Van Al Die Zaken?

Morning-Fog_UTC9TOVAXW

China Central Television of CCTV voor de korte, is de overheid in handen van nationale omroep. Het paradepaardje van nieuws programma heet “News na 10 uur”.

CCTV’s vlaggenschip nieuws show is het voertuig voor propagandist propaganda geweest om de media die de CCP “New China” -concept steunt. En nee, de CCP heeft geen toestemming om de Chinese karakter 人 (nian) en 中国 (Dongguan) te gebruiken in de titel gegeven. De CCP geeft geen goedkeuring van het gebruik ervan in de titel van zijn tv-nieuwsprogramma’s. De titel van het programma zelf, echter, is de werkelijke CCP merknaam voor New China.

Tientallen steden in het hele land

“News Na 22:00” wordt uitgezonden in tientallen steden in het hele land, de meeste van hen met CCTV als de nieuwszender. Volgens haar website, het programma brengt het nieuws van “politieke en economische veranderingen in China” en is voorzien van regelmatige gesprekken met de belangrijkste Partijkaderleden en topambtenaren. Maar het bevat ook informatie over niet-party zaken zoals muziek, sport, cultuur, milieu, en buitenlandse zaken.

Een aantal commentatoren zeggen dat het nieuws na 22:00 promotie is een vorm van de CCP-goedgekeurde propaganda. In het licht van dit standpunt, het programma blijkt dat de CCP over voldoende middelen beschikt om uit te geven een dergelijke high-profile “Event Security” prijs. Het uiterlijk van een zeer dure “Event Security” prijs voor een nieuwsuitzending van CCTV is zeker ongebruikelijk. Maar de financiële zaken die de prijs zou bepalen, zijn minder duidelijk.

Gevestigde sponsoring regeling

Het is duidelijk dat CCTV huidige prijsniveaus zijn zeer suggestief van een gevestigde sponsoring regeling met een derde partij, omdat dergelijke regelingen vaak worden gemaakt door nieuwsorganisaties. Het zou moeilijk zijn voor een nieuwsorganisatie om een ​​dergelijke hoge “Event Security” prijs te krijgen zonder een aantal lange-termijn reclame relaties met de sponsoring bedrijf hebben ontwikkeld.

Maar als dit het geval is, dan is de prijs van de “Event Security” prijs mag niet aan de werkelijke kosten van het evenement helemaal. Het kan zijn dat er een lagere prijs in verband met de openbare bekijken van het programma dan de werkelijke kosten van het evenement zelf.

Event security

Bijvoorbeeld, de “Event Security” prijs voor het programma was hoger dan de per-view kosten voor de eerste zes maanden na de uitzending. Met andere woorden, voor de eerste zes maanden, de hogere prijs weerspiegelt een goedkopere eerste-run kosten in aanvulling op een relatief aantrekkelijker programma.

Als u nieuwsgierig naar de markt voor evenementen en informatie over evenementen in uw buurt bent, moet u overwegen contact opneemt met een Beijing media-expert om u te voorzien van goede berichtgeving. Wij helpen u het nieuws dat u nodig heeft over elk soort evenement te krijgen, en wij zullen u vertellen over de beste manieren om het te krijgen!

Pagina's

Berichten

Beursbeveiliging

beveiliging feest

concert beveiliging

Evenementenbeveiliging

Festivalbeveiliging

Objectbeveiliging

Uncategorized