Corona Bier Fest Geannuleerd Over Listeria-Uitbraak

Sinds 1989 heeft de Corona brouwerij een aantal van de beste bier ter wereld geproduceerd. Dat wil zeggen, totdat een incident bij hun bedrijf vorige maand liet ze in een financiële neerwaartse spiraal.

Twee en een halve dagen geleden, heb je waarschijnlijk veel gehoord over de problemen brouwen bij Corona Brewing in Denver. Een Listerian-achtige organismen werd gevonden in een aantal flessen Corona bier. Ze werden onmiddellijk getrokken uit alle productielijnen van de brouwerij, en daarna kondigde het bedrijf aan dat zij zouden worden herinnerend aan al hun bieren.

Sinds die aankondiging, hebben media-accounts aangetoond dat de recall was eigenlijk te wijten aan meer dan alleen een listeria besmetting. Het was eigenlijk een “junk” sample die werden geleverd met de productie batches van enkele Corona bieren. Dat monster bevatte een eiwit dat niet hoort te zijn in het bier.

Corona jaarlijkse Denver Beer Fest

De terugroepactie heeft ook geleid tot belangrijke annuleringen van de komende evenementen, zoals de Corona jaarlijkse Denver Beer Fest. Als gevolg hiervan, degenen die het festival van dit jaar zou hebben bijgewoond waren niet in staat om te proeven van een van de grootste hits Colorado te krijgen.

Beer Fest organisatoren zijn het in contact brengen en het spreken met Corona medewerkers over de problemen. Blijkbaar is het probleem zich voordeed met een zending van Corona bieren die werden verwerkt door een particulier bedrijf dat door de brouwerij.

De getroffen bieren werden verstuurd als “monsters uit de productie” naar brouwerijen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten die niet door een geautomatiseerd bottelen lijn gebruikten. Terwijl die brouwerijen niet rechtstreeks bij het Corona bottellijn werkten, het bedrijf vertelde deze brouwerijen dat de partijen Corona die werden verzonden niet volledig werden ontsmet. Uiteindelijk, na het ontvangen woord van het probleem, de Verenigde Staten en het Britse brouwerijen contact opgenomen met de Corona brouwerij en informeerde hen van het probleem.

Brouwerij

Als u van plan bent op het bijwonen van de Corona Beer Fest dit jaar, doe dit jaar niet naar het evenement tot u weer van de brouwerij te horen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is voor u om te weten of je in staat om een ​​van de meest populaire bieren Corona dit jaar genieten.

Volgens de media, het terugroepen en het annuleren van andere evenementen zijn het gevolg van de toegenomen bezorgdheid over listeria besmetting. Het is zeker waar dat de uitbraak veroorzaakt allerlei zorg voor zowel consumenten als bedrijven, is het belangrijk om te onthouden dat we nog niet zeker weten wat de oorzaak van de uitbraak is.

Op dit moment weten we alleen dat listeria kan overleven in een deel van het oppervlak van een blikje Corona bier. We weten niet wat er in het bier, of hoe de bacterie zich verspreidt via de blik bier. Het is ook niet bekend of het kan overleven in de flessen.

Op televisie om het echte verhaal te begrijpen

Het verhaal speelt zich af op een manier die waarschijnlijk zal het gemakkelijker maken voor ons door onze angst voor het onbekende te krijgen. Op het einde, zullen we zien dat als we onze neus volgen, zullen we niet moeten vertrouwen op wat we zien op televisie om het echte verhaal te begrijpen.

Totdat we alle antwoorden te leren, moeten we niet met een beroep op de media om ons te leiden door onze eigen pogingen om de Corona verhaal te begrijpen. Totdat we leren wat precies, is in het bier dat we drinken, is het beste dat we nauwlettend in de gaten op het nieuws in Colorado, in het bijzonder als er een melding gemaakt van commerciële activiteiten, zoals de Corona brouwerij.

Op het einde, de Corona bier bedrijf en de organisatoren van evenementen beseffen dat dit niet de tijd om beslissingen te nemen op basis van emotie. Zij erkennen dat als ze te lang wachten om een ​​beslissing te nemen, zullen ze waarschijnlijk zich in een situatie waarin het ofwel onmogelijk is om een ​​evenement als de Corona Beer Fest, of het risico van een evenement als de Corona Beer Fest van plan is te groot riskeren.

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized