Controlelijst voor objectbeveiliging

De eerste stap naar een compleet beveiligingssysteem is het maken van een objectbeveiligingscontrolelijst. Een controlelijst voor objectbeveiliging bevat secties over: Installatie en configuratie van systemen. Installatie en configuratie van softwaretools die worden gebruikt om systemen te implementeren, beheren, implementeren en beschermen. Netwerken, systemen en gebruikers definiëren, beheren en beveiligen.

Bij objectbeveiliging gaat het om het besturen van de gebruikers en systemen die toegang krijgen tot gevoelige informatie. Het gaat er niet om informatie te beveiligen tegen externe bedreigingen. Een complete beveiligingsoplossing voor een organisatie omvat systemen en tools om mensen, systemen, gegevens, processen en netwerken te helpen beschermen. Als we zeggen dat het een compleet beveiligingssysteem is, omvat het zowel fysieke als virtuele controles voor de toegang tot informatie. In eenvoudige bewoordingen bestaat een controlelijst voor objectbeveiliging uit een lijst met regels voor het controleren van de toegang tot informatie. Een checklist voor objectbeveiliging moet compleet zijn en het volgende bevatten:

Een compleet beveiligingssysteem moet bestaan ​​uit fysieke controles voor toegangscontrole en onweerlegbaarheid. Dit omvat fysieke toegangscontroles en de fysieke locaties van computers en apparaten. Onweerlegbaarheidscontroles en fysieke locaties van gebruikers of systemen kunnen wachtwoordcontroles, gebruikers-ID en wachtwoord, systeemwachtwoorden, gebruikers-ID en wachtwoordvergrendelingsboxen, fysieke apparaten die worden gebruikt om gebruikers te authenticeren, authenticatieapparaten, beveiligingscertificaten en digitale handtekeningen omvatten. Virtuele controles omvatten de beschikbaarheid van informatie en bronnen via online en offline middelen. Een checklist voor objectbeveiliging moet controles bevatten om de identiteit van de gebruiker te beschermen en de toegang te controleren. Fysieke controles moeten worden ontworpen om naleving van industrienormen en best practices te garanderen. Controlelijsten voor objectbeveiliging moeten controles bevatten voor toegang tot informatie, processen, netwerken, gebruikers en beveiligingsgroepen.

Pagina's

Berichten

Beursbeveiliging

beveiliging feest

concert beveiliging

Evenementenbeveiliging

Festivalbeveiliging

Objectbeveiliging

Uncategorized