Appian-beveiliging

Objectbeveiliging is een cruciaal onderdeel van app-ontwikkeling en essentieel om ervoor te zorgen dat de juiste gebruikers en ontwikkelaars toegang hebben tot de juiste machtigingen in een app. Dit artikel behandelt de basisconcepten en -praktijken met betrekking tot objectbeveiliging binnen Appian en biedt richtlijnen en best practices om ervoor te zorgen dat uw apps veilig zijn voor hackers. Het omvat ook Appian-integratiebeveiligingsfuncties om de beveiliging en bruikbaarheid van uw app te verbeteren door de implementatie van geautomatiseerde beveiligingscontroles en helpt bij het automatiseren van beveiligingsscans, rapportage en updates voor elke release van uw applicatie.

De Appian-beveiligingsengine is een krachtige beveiligingstool voor zowel Windows- als Linux-omgevingen, die uw code scant en er geautomatiseerde tests op uitvoert voordat uw app wordt geïmplementeerd bij klanten. Hierdoor kunt u problemen identificeren en elimineren wanneer deze zich voordoen, waardoor het proces van het ontwikkelen van veilige applicaties eenvoudiger en efficiënter voor u wordt. Het biedt ook regelmatig volledige beveiligingsaudits, zodat u klanten een zekerheid van veiligheid kunt bieden tijdens het ontwikkelingsproces van uw app. Deze beveiligingsaudit wordt zowel dagelijks als ad-hoc uitgevoerd en helpt het bedrijf om eventuele beveiligingsproblemen in uw app snel te identificeren en op te lossen.

Voor meer informatie over Appian en zijn beveiligingsdiensten kunt u de online helpsectie op de Appian-website raadplegen. U kunt ook een demo van de beveiligingstool bij het bedrijf aanvragen, zodat u precies kunt zien hoe het werkt. Appian Security bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder:

Berichten

concert beveiliging

Uncategorized